Снимка trafficnews.bgПловдивчанка е била подложена на публично унижение в автобус N

...
Снимка trafficnews.bgПловдивчанка е била подложена на публично унижение в автобус N
Коментари Харесай

Кондуктор унижи пловдивчанка: Много ти знае балалайката!

Снимка trafficnews.bg

Пловдивчанка е била подложена на обществено оскърбление в рейс N 18 в Пловдив. Причината били стотинките за билетче, които тя дала на служителя в райса. Това алармира дамата до trafficnews.bg.

Пловдивчанката се е качила в транспортното средство минути след 19 часа от спирката на Мол Марково тепе. При появяването на кондуктора, тя му подала пет монети по 20 стотинки. При типа им служителят почнал да мрънка, че толкоз дребни няма кой да му „ скапе ”. Това учудило нашата читателка. Тя общително му обяснила, че сега няма други пари.

Той я опитал „ по какъв начин по този начин няма ” и дамата за повторно му споделила, че просто няма.

„ Какъв е казусът?  Това също са пари ”- траяла да упорства дамата.

В този миг на всеслушание кондукторът се развикал: „ Много ти знае балалайката ”. По думите на дамата от самото начало мъжът бил в несъответстващо положение и завалвал. Според нея е бил консумирал алкохол. 

За да не продължи този диалог и с цел да не бъда нагрубявана още веднъж, дамата си замълчала, а и се е тормозила  дали няма да бъде свалена от рейса.

" Това е неговото работно място, разумно е, че той би трябвало да е изтрезнял. Още по-логично, че кондуктора не би трябвало да се държи жестоко с пасажерите.  Но за следващ път очевидно в България всичко е допустимо и всеки си прави каквото желае.  Не считам, че в случай че пусна тъжба против кондуктора ще има някакви последици, само че не считам и че би трябвало да си мълчим, когато ни унижават и се държат надменно. Повече не считам да се вози в рейс номер 18, само че за жалост множеството хора нямат този избор и ще би трябвало още веднъж да бъдат унижавани ”, разяснява пострадалата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР